Skämt och humor har förgyllt vardagen i alla tider, och det ligger väl också till grund för det välkända talesättet ”ett gott skratt förlänger livet”. Och visst vill väl också du förlänga livet för dina vänner. I synnerhet om det handlar om att utsätta släkt och vänner för allehanda spratt och practical jokes.

Det har aldrig varit lättare att hitta på kul saker än idag. Utbudet av skämtartiklar är hur stort som helst, och på nätet kan du enkelt botanisera i hela detta utbud och välja ut de skämtartiklar som passar bäst. Du har det absolut största utbudet här på nätet, och bara genom några musklick kan du handla hem dem, och få dem med posten efter någon dag. Nu är det bara att plocka fram din fantasi och klura ut hur du ska skapa de roligaste situationerna, och vem som ska utsättas för nästa skämt.

skamtartiklar4

Det kan dock vara bra att tänka på att välja skämt med omsorg, så att du inte ställer dig både arvlös och arbetslös på grund av fel skämt. Det är ju inte säkert att chefen eller gamla farmor uppskattar de skämt som kompisen tycker är kul. Stinkspray på kontoret uppskattas troligen inte av alla chefer, till exempel. Men, det är ingen fara. Utbudet av skämtartiklar är så stort att du garanterat kan hitta saker som du kan använda för att skämta med både chefer och gamla tanter, utan att ställa till för stor skada. Du behöver ju inte titta i den minst rumsrena avdelningen.

Ska du på svensexa, möhippa eller festa med kompisarna kan du ta ut svängarna betydligt mer. Här kan det vara de fräckaste, eller äckligaste prylarna som kommer att ge de gladaste skratten och den största uppskattningen. Med rätt skämtartiklar och förstås också rätt tajmning blir du festens medelpunkt, oavsett om det är du som är huvudpersonen eller inte. Tack vare det stora och breda utbudet av skämtartiklar finns det prylar som kan höja stämningen på alla typer av fester och tillställningar, oavsett vilka deltagarna är. Det gäller bara att ha omdöme och känsla för vad som passar vem. Men, kom ihåg att du inte bara kan ha glädje av skämtartiklar av olika slag till fest.

De passar lika bra för att höja stämningen till vardags, i hemmet, på jobbet eller i skolan. Vardagen är ofta grå och trist och ett gott skratt gör inte bara livet längre, utan också mycket gladare. Lev livet gladare, och skaffa de skämtartiklar du behöver idag. Dessa prylar är också perfekta presenter, bara de ges till rätt person. Välj klassiker, som pruttkudden eller flugan i en isbit, eller chocka omgivningen med skämtartiklar de aldrig tidigare sett, eller ens kunde föreställa sig att de fanns.

Skämtartiklar av det lite snällare slaget brukar också bli barnens favorit, så kanske har du presenttipsen till nästa barnkalas här. Den unge som inte skrattar åt pruttkuddar, fisvisselpipor eller fejkade hundbajsar finns nog inte, så här har du chansen att samla poäng och komma med dagens mest uppskattade paket.